Monday, February 25, 2013

Dove Nourishing Body Wash

Hi everyone!
Aku mendapat beberapa feedback positif dari my lovely readers setelah mereka membaca postku bulan desember lalu. Beberapa readers bilang kalau mereka ikutan nyoba juga Dove Indulgent Nourishment Body Lotion, and it worked so good on them!

I always put my honest opinion on beauty products, bagaimana produk-produk tersebut bekerja di kulitku. Setelah jatuh cinta sama body lotionnya, kali ini ada lagi produk Dove yang sukseess menjadi beauty product favoritku!

Thursday, February 21, 2013

Retro Nails




Looxperiments mempunyai program baru yang namanya LooxGuest! Jadi mulai sekarang kamu bisa memberikan kontribusi blogpost mengenai tutorial, tips, review, pokoknya apapun yang berhubungan dengan beauty & fashion.
Caranya: kirim email  draft tulisan ke looxperiments@rocketmail.com dan jangan lupa kasih subyek Looxguest

Setiap tulisan yang dimuat di blog Looxperiments bakalan dapet salah satu item dari Alanaloka.



Sharing is caring!
xoxo

Sunday, February 17, 2013

Benefit of Banana Skin

From now, don't wear makeup while eating banana!



My Kind of Valentine's Day

Hello everyone! How's your Valentine's day?
Wanna share my kind of Valentine's day, thank to God because He let me through this day with my lovely one ;)

My Valentine nail art design

Friday, February 15, 2013

Swisssh Hair

About a month ago, I received this package from Pantene Indonesia that contains Pantene Nature Care series. Pantene hair care never disappointing me, I use Pantene since in Elementary School, sometimes I try another brand but always come back to Pantene as my fave hair care.




Sunday, February 10, 2013

Warm Valentine Makeup + Bronze Eye Tutorial

Love is in the air! 
I always exited for Valentine's day, enggak peduli lagi punya pacar apa enggak, Valentine's Day is the day to celebrate. 
Kali ini aku membuat Valentine makeup look WITHOUT PINK at all! Aku join February 2013 Makeup Challenge dari Indonesian Beauty Blogger , yang tantangannya adalah makeup bertema Valentine tanpa warna pink sedikitpun. Pretty challenging!


Tema makeup ku adalah Warm Valentine, dengan sexy bronze eyes, juga peachy cheeks and lips. Selain makeup look aku juga membuat video tutorial cara membuat Warm Bronze Eye Makeup yang simple dan easy to follow. Check this out! ;)

Saturday, February 9, 2013

Let's Clean The Brushes!

"We are covered in powders, creams, and dirt!  Bacteria! Heeeeelp we need a bath right now....."
 - sincerely, your Makeup Brushes-


Membersihkan kuas makeup itu penting, dan seharusnya dilakukan setiap seminggu atau dua kali seminggu. Alasannya simple, enggak mau dong bakteri dan kotoran yang menumpuk di kuas nempel di muka dan akhirnya bikin jerawatan. Cari waktu membersihkan kuas makeup di hari kamu lagi santai dan enggak dandan, atau kuas makeup dicuci secara bergantian supaya masih bisa kamu pake dandan.

Here's how to clean your brushes:

My Secret to Healthy Glowing Skin

Hi! How's everyone? :D
I just wanna share my beauty secret, because recently I feel my skin is in its best condition and I received so many compliments. I feel like my skin is not flawless, but keep it in a tip top condition is a must.



I've been using these products for about 2 months, and my skin gets nothing but better!

  • Natur-E (Natural Vitamin E 1000 IU): treat your skin from inside is the most important thing. Beside eat and sleep well, your skin needs Vitamin E that rich in antioxidant to prevent free radical. One capsule a day :)
  • Olay Total Effects gentle day cream (new and improved formula): it works better in my skin than other expensive cream I've ever bought! My first time using Olay and now I'm in love. I'm 22 years old and totally need this to prevent my skin from early aging.
  • Olay Total Effects Night Cream: what I love most from Olay Total Effects is it doesn't make my face oilier than before, it absorbs well. This Total Effects night cream is perfect companion for the day cream (I love to use matching day and night cream, by the way).
  • The Body Shop Extra Virgin Mineral Powder Foundation: I'm a BIG fan of mineral foundation since high school, I wore it everyday and my skin looks healthier. The formula of mineral foundation is save for everyday use (even the expert says you can sleep in it). It doesn't break me out, covering redness, and your skin looks more glowing. So, what's not to love? It's been 5 years I'm using mineral foundation, and The Body Shop Extra Virgin Mineral is one of the best!


So... that's it! 
What's your secret for healthy skin?
Sharing is caring,
xoxo

Friday, February 1, 2013

Braided Nails Tutorial

Hi everyone, it's nail art time!
Udah lamaa banget aku enggak nail art, gara-gara kesenengan utak-atik kutek baru yang belum dicoba semua. Braided hair is sooo in right now, so let's try braid on nails.. Braided nails ini mudah murah meriah karena enggak perlu pake alat khusus, just use your freehand :D 
I'll show you how to do this pretty nails, check this out!