Thursday, June 27, 2013

Traveling Perfume

I get confused when it comes to bring my fave perfume for traveling. Masalahnya botolnya aja cukup berat dan menuhin tas, belum lagi kepikiran takut parfumnya pecah, kena panas, dll. My current love is Chloe Edp that I bought in Paris last year. Botolnya lucu banget, dan terutama wanginya cocok banget dengan kepribadianku, absolutely cannot leave this at home!


Thanks to Vanity Trove karena di dalam July trove-ku ada Colo-Petite by Kay Collection, dan ternyata cara mindahin parfumnya gampang banget. Let's see how it works!

Wednesday, June 26, 2013

Unveiling Indonesia Vanity Trove July Edition: Seaside Beauty

Let's unveil the last trove... Mulai bulan depan, Vanity Trove bakal hadir dengan konsep yang baru, makanya make sure kamu isi beauty profile dan wishlist di www.vanitytrove.co.id!



What's inside July trove:
-Pond's Flawless White BB Cream full size
-Vaseline Insta Fair full size
-Vaseline Night Repair full size
-Vaseline Body Serum full size
- Natvia natural Sweetener 2 pcs
-Clarins Shaping Facial Lift
-Clarins Body Lift Cellulite Control 8ml
-Ristra lipstick full size
- Kay Collection Perfume Bottle (for traveling)
- Kay Collection voucher
- Pink Parlour Brazilian voucher


Trove aku terima siang tanggal 24 Juni, pas aku terima paketnya berat banget. Ternyata pas dibuka isinya mostly full size products, yeaay! Langsung aku coba Vaseline body serum-nya, dan sukaaa banget karena ringan dan sangat melembapkan, apalagi udah lengkap dengan SPF 30. Overall produk di trove kali ini bener-bener terpakai dan berguna. Can't wait for Vanity Trove bigger surprise!

Thursday, June 20, 2013

Everyday Natural Makeup Tutorial (Video)

Hi! Kali ini aku mau share makeup yang aku gunakan sehari-hari. Very natural and lightweight, cocok untuk ke kampus, jalan-jalan, dll. 


Check my tutorial video ;)


Sunday, June 9, 2013

D'eyeko Syahrini Lashes in Merak & Surya Kencana

At least bagi orang Indonesia, siapa sih yang enggak tahu Syahrini?
Well, she must be having an X-Factor,  apa aja yang dipake atau keluar dari mulutnya enggak lama kemudian jadi tren. Kaftan, jambul khatulistiwa, 'sesuatu', 'cetar membahana'.... Okay, let's admit that she is a phenomenal person.


Ciri khas Syahrini yang selalu melekat dan paling mudah diingat, apalagi kalau bukan bulu matanya yang 'cetar membahana'. Ada yang bilang setiap harinya Syahrini pakai bulu mata palsu at least 2 atau 3 tumpuk biar 'tahan badai'. Wow.


Kayak apa sih pake bulu mata ala Syahrini? Well, D'eyeko mengeluarkan koleksi bulu mata Princess Syahrini yang bisa kamu beli di toko terdekat seperti Matahari. Kali ini aku akan memberikan review bulu mata Syahrini tipe Merak dan Surya Kencana.


Friday, June 7, 2013

New & Improved Olay Total Effects Gentle Day Cream

Many readers and friends asking me what's my secret to my healthy and glowing skin (although my skin is not really that perfect), I admit this amazing product is a life-changing for me:



New and Improved Olay Total Effects 7in1 gentle day cream.
I received a LOT of compliment after using this (for about 5 months), I realize my skin improves a lot, it becomes healthier and glowing so I don't need too much coverage from foundation or other makeup.
It WORKS for me!
I love how it comes with hygienic pump bottle and of course, SPF 15.



Enough to say that I love Olay Total Effects day cream so much, never thought before that I'll be fit in Olay products because all I know the brand is for older woman but I'm totally wrong! Skin ageing is starts from 20 fyi.... So prevent from future ageing is really really important :)


Pantene Color and Perm Lasting Care

Hi everyone! I'm excited about these new Pantene shampoo and conditioner called Color and Perm Lasting Care. By this time they're not available yet at stores, but hopefully soon!



My opinion about the products:

  • Pantene Color and Perm shampoo: the texture is similar like the other Pantene range, found it a little bit drying for my hair strands.
  • Pantene Color and Perm conditioner: I love it! It works really well with the shampoo (which is a lil bit drying for me), my hair went so soft and smooth, and one thing that I love most is.... It makes my curly texture more defined! 

My hair dyed about 5 months ago, and now the color still look pretty same as the first time I dyed it. The best thing from Color and Perm range is my natural curly hair becomes more defined and easy to manage. What a surprise.... 



For you that has a color or perm or even natural curly hair, this Pantene Color and Perm Lasting Care worth to try!