Sunday, February 10, 2013

Warm Valentine Makeup + Bronze Eye Tutorial

Love is in the air! 
I always exited for Valentine's day, enggak peduli lagi punya pacar apa enggak, Valentine's Day is the day to celebrate. 
Kali ini aku membuat Valentine makeup look WITHOUT PINK at all! Aku join February 2013 Makeup Challenge dari Indonesian Beauty Blogger , yang tantangannya adalah makeup bertema Valentine tanpa warna pink sedikitpun. Pretty challenging!


Tema makeup ku adalah Warm Valentine, dengan sexy bronze eyes, juga peachy cheeks and lips. Selain makeup look aku juga membuat video tutorial cara membuat Warm Bronze Eye Makeup yang simple dan easy to follow. Check this out! ;)


Kenapa aku memilih warna-warna ini? Because my boyfriend reaaaally love it when I use peachy blush (katanya natural banget) dan dia kurang suka makeup mataku terlalu dark. Jadi makeup Valentine kali ini benar-benar wearable, simple, pretty, dan dijamin enggak bakalan merusak malam Valentine kamu :D
Feel free to create this look on your Valentine's day!

How I love this flirty but still natural-looking falsies from D'EYEKO Cherrybelle! Rasanya pake ini ringan banget, dan natural human hair jadi enggak keliatan fake :D



Products used:
Face
- Revlon Colorstay Liquid Foundation in 220 Medium Beige
- Clinique Loose Powder in 08 Transparency Neutral
- Sleek Life's A Peach blush

Brow
- The Body Shop Brow and Liner Kit 03

Eyes
- NYX HD Eyeshadow Base
- MUA Undressed palette
- Sariayu Senandung Rimba Sumatra eyeshadow palette
- H&M Solid Black pencil liner
- Jordana Best Lash Extreme in Black
- Koji Black Fix eyelash glue (my fave affordable falsies glue, sepabrik sama Dollywink)
- D'EYEKO Cherrybelle false lashes in You Are Beautiful (my fave too! Natural, unique lashes)

Lips
- Revlon Super Lustrous Lipstick in 240 Sandalwood beige
- MAX Lip gloss (from Primark in Holland)



Last touch: wear ladylike earrings to sweeten up your V-Day 


Yuk join Indonesian Beauty Blogger February Makeup Challenge! Hadiah kali ini produk Make Over senilai Rp500.000,- untuk 2 pemenang. 
I looveeee Make Over brand...  Hope I can win!

http://www.indonesianbeautyblogger.com/ibb-february-2013-make-up-challenge.html


What do you think about the makeup?
Would you wear this look on V-day?
Hope you enjoy this post,
have a great day!
xoxo

14 comments:

  1. One Word: F A B U L O U S
    http://hanaiyzm.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cuanteeekkk...sexyy suka bgt..
    cocok sm skin tonenya..

    ReplyDelete
  3. Ngiler sama warna lipstiknyaaa juga sama fake eyelashnyaaa (mata kelewat sensitif, nggak tahan sama fake eyrlash dan semua produk NYX) anyhow, good luck buat valentine without pinknya kakak XD

    ReplyDelete
  4. cantik banget!! suka nih kulit warm gini klu make up..jadinya natural
    loveeee it <3

    ReplyDelete
  5. makeupnya sexy... keren, i also love your hair! :D

    ReplyDelete
  6. you're beautiful dear..
    I also voted for you in indonesian beauty blogger photo contest..
    wish you all the best.. :)

    ReplyDelete
  7. I voted for you on Indonesian Beauty Blogger contest! You know why? First, You're super gorgeous. Second, the plus point because you made the tutorial on Youtube! Yeay. I wish you luck and be the winner babe ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youuuuuu for the vote and sweet words :")

      Delete